Centraal neurologische aandoeningen

Ongeveer 500.000 mensen in Nederland leven met de gevolgen van een hersenbloeding/infarct, jaarlijks komen daar ongeveer 40.000 mensen bij. De gevolgen van een hersenbloeding/infarct worden soms onderschat en niet alles wordt altijd herkend. Hierdoor is de behandeling niet altijd even adequaat.

Onze fysiotherapeut Ivana Couturier zal u volgens de laatste wetenschappelijke inzichten behandelen zodat u de juiste zorg krijgt die u verdient. Zij heeft de cursus Centraal Neurologische Aandoeningen (CNA) gevolgd. Dit is een cursus waarbij de lichamelijke en cognitieve gevolgen van een hersenbloeding/infarct, de ziekte van Parkinson, MS en dementie aan de orde kwamen. Denk zo bijvoorbeeld aan een afname van het vermogen om kennis op te nemen en verwerken, maar ook zaken als waarnemen, denken, taal, bewustzijn, geheugen, aandacht en concentratie.

Ivana begeleidt en ondersteunt u bij de beperkingen in uw dagelijks leven en leert u hoe u deze kunt beperken.

 

ons team afspraak maken

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: