Bekkenfysiotherapie

Problemen met uw bekken
Bekkenproblemen ontstaan vaak tijdens en na zwangerschap, bevalling, of na een operatie aan baarmoeder, blaas of prostaat. U kunt echter ook klachten krijgen omdat uw bekkenbodemspieren verslappen of verkrampen, waardoor continentieproblemen kunnen ontstaan. Samen met u bekijken we hoe de problemen zijn veroorzaakt en maken we een behandelplan.

Wat doet een bekkenfysiotherapeut?
De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen of patiënten met problemen in het gehele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem. Het gaat daarbij niet alleen om vrouwen, maar ook om mannen en kinderen. De bekkenbodem is een spierlaag onder in het bekken, die de buikorganen draagt, zorgt voor het openen en sluiten van de bekkenuitgang en bijdraagt aan de stabiliteit van het bekken. De bekkenfysiotherapeut helpt bij het leren herkennen en trainen van alle relevante spieren rondom het bekken en maakt daarbij soms gebruik van speciale apparatuur.

Bij AktieFysio is Katja Bosma de bekkenfysiotherapeut.

terug afspraak maken

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: