Geen afbeelding beschikbaar

Malcolm Jones

Functie: Fysiotherapeut sinds 2017. Malcolm werkt op de locatie BasicFit in Zeist.

Opleiding: Na een aantal jaren te hebben gewerkt als sportinstructeur aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heeft hij besloten om de verkorte opleiding tot fysiotherapeut te gaan volgen. Dit heeft hij gedaan aan de Hogeschool in Utrecht. De opleiding heeft hij afgerond met een honoursprogramma, waar hij naast de opleiding een eigen onderneming had in personal training.

Werkervaring: Direct na zijn afstuderen is hij meteen vertrokken naar Duitsland en heeft hier een aantal jaren in een ziekenhuis gewerkt. Hij zag echter toch meer doorgroeimogelijkheden in Nederland en besloot terug te gaan. Malcolm is verder gaan werken voor PhysioFysics op de locatie BasicFit in Zeist, welke Aktiefysio sinds oktober 2018 heeft overgenomen.

Hobby's: Malcolm’s hobby’s zijn fitnessen, gericht op bodybuilding. Daarnaast is hij ook wel eens te vinden op de dansvloer voor salsa of kizomba.

terug Contact

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

versturen
Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM

Dependance Basic-Fit Hilversum
Kerkstraat 63/31 
1211 CL HILVERSUM 
Nederland

Dependance Basic-Fit Zeist
Voorheuvel 9-11
3701 JA ZEIST
Nederland

Telefoon:  035-623 0540
E-mail: info@aktiefysio.nl