Emma Wiebes

BIG-nummer 89919725004

Functie: Fysiotherapeut sinds 2015.

Opleiding: Emma studeerde af als fysiotherapeut in 2015 aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan.

Werkervaring: Sinds 2014 begeleidt Emma het Medisch Trainingscentrum, waarna ze na het behalen van haar diploma voor fysiotherapie direct aan de slag is gegaan voor Aktiefysio.
Emma is aangesloten bij het ClaudicatioNet, zij is bevoegd om mensen met Perifeer Arterieel Vaaltijden (PAV of etalagebenen) te begeleiden in de looptrainingen.

Tevens is zij bij Aktiefysio ook stagebegeleider voor de juniorstages van de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Utrecht.

Hobby's: Ze vindt het leuk om mensen te motiveren en enthousiasmeren. Emma heeft actief geroeid en op wedstrijdniveau gecoacht bij de A.U.S.R Orca in Utrecht. Daarnaast houdt ze veel van het buitenleven en de natuur.

Sport: De diversiteit binnen de sport spreekt haar aan. Naast het roeien in de boot, is ze ook te vinden op het paard of in de zomer op skeelers en hikend door de bergen.

terug Contact

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

versturen
Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Kerkstraat 63/31 
1211 CL HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl