Aktiefysio nieuws

Vernieuwing oefenzaal

08-11-2023

Onlangs hebben we in de oefenzaal enkele vernieuwingen doorgevoerd. We hebben een gedeelte vrijgemaakt voor de krachtoefeningen met onder andere de losse gewichten, medicijnballen en een nieuw squatrek geplaatst.  Om deze ruimte te creëren hebben we de vier David Back Concept apparaten links in de hoek weggedaan.

Bij de vernieuwingen hebben we goed geprobeerd te luisteren naar de wensen van collega’s en de wensen van de bezoekers van het Medisch Training Centrum, welke kenbaar zijn gemaakt middels een enquête.

Met name de ruimere opzet van de oefenzaal biedt onze sporters, alsmede onze collega’s, veel flexibiliteit om hun oefeningen te kunnen doen. De oefenruimte en alles wat er in staat moet creativiteit uitstralen, uitlokken tot oefenen en uitdagen. We blijven er aan werken om dit zo optimaal mogelijk te maken.

Maakt u al gebruik van de vernieuwde oefenzaal en heeft u nog tips en adviezen? Geef dit gerust bij ons aan. Maakt u nog geen gebruik van de oefenruimte, maar bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan langs, u bent altijd welkom!

Oefenzaal 599x599px

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: