Aktiefysio nieuws

Nog meer nieuws omtrent de kinderfysiotherapie binnen Aktiefysio

12-06-2023

In september ben ik, Yoeki Keijzer, begonnen met de 3-jarige masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Dit is een specialisatie bovenop mijn bachelor Fysiotherapie. 

Het eerste jaar heb ik bijna afgerond en ik heb veel nieuwe kennis opgedaan over het bewegende kind. Zo stond het eerste jaar in het teken van de normale motorische ontwikkeling van kinderen en jongeren tussen 0-18 jaar. Er zijn verschillende meetinstrumenten om deze motorische ontwikkeling in kaart te brengen. Zijn er achterstanden in de ontwikkeling, dan kan een Kinderfysiotherapeut daarop in spelen. In het laatste blok van dit jaar leren we over de zuigeling. Eén van de problemen die bij zuigelingen kunnen optreden zijn baby’s met een voorkeurshouding. Dit houdt in dat het hoofdje 75% van de tijd in dezelfde positie wordt gehouden. Hierdoor kan het hoofdje aan één kant platter worden. Door tips en adviezen kan de voorkeur worden verbroken. 

Herkent u problemen bij uw kind zoals, veel struikelen/vallen, bijzondere manier van lopen, vertraagd omrollen, zitten en/of lopen? Wellicht kunnen wij als Kinderfysiotherapeuten iets betekenen. 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-6230540

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: