Aktiefysio nieuws

Nieuwe richtlijnen voor het MTC

13-12-2022

Het nieuwe jaar brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. De prijzen stijgen en dat geldt ook voor Aktiefysio: de huur, de energieprijzen en de kosten voor onderhoud stijgen allemaal harder dan ons lief is en daarom zijn ook wij genoodzaakt de prijzen voor onze abonnementen met 2% te verhogen. 

Verder willen wij de prijsstijging beperkt houden en daarom hebben we ook naar alternatieven gekeken. Vandaar dat we besloten hebben om per 1 Januari geen handdoeken meer uit te lenen aan sporters en dit ook niet te doen voor diegene die van onze douche gebruik maken. Wij verzoeken u vriendelijk uw eigen handdoek mee te nemen. Op deze manier besparen wij behoorlijk op onze was kosten. Hiernaast verzoeken wij u om het douchen te beperken tot maximaal 5 minuten. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Om de stijgende kosten ook voor u te beperken gaan we naast het ‘1x per week abonnement’ en ‘onbeperkt abonnement’ nog een derde variant introduceren: het ‘2x per week abonnement’. Voor verdere informatie spreek hier Annette of Petra gerust voor aan!

Het aanmelden of inschrijven voor een sportmoment zal blijven verlopen via de balie dan wel bij een therapeut die in de zaal aanwezig is. Op deze manier willen we voorkomen dat er plotselinge drukte ontstaat waardoor sporten niet meer op een prettige manier gedaan kan worden.

Tot slot hebben we vanuit de enquête gemerkt dat er behoefte bestaat voor groepslessen en gezamenlijke oefenmomenten onder begeleiding van een therapeut / trainer. Dit willen we graag in de avonduren gaan invoeren. Nieuwsgierig? Spreek ons aan of kom een keer langs op een avond naar keuze. Tevens zal de sluitingstijd vanaf 1 januari 2023 worden aangepast naar 21.00 uur!

Vanuit de enquête zijn er meerdere tips en aandachtspunten naar voren gekomen. We zijn van plan hier komend jaar verder werk van te maken. Dank voor uw reacties!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: