Aktiefysio nieuws

Nieuwe medewerker Erik van Laar

28-02-2022

Mocht u de afgelopen weken een nieuw gezicht zijn tegen gekomen bij Aktiefysio, dan is er een grote kans dat u Erik tegen bent gekomen. Graag stelt onze nieuwe medewerker zich aan u voor. 

Mijn naam is Erik van Laar en ik heb de eer gekregen het team van Aktiefysio in Hilversum te komen versterken per 1 februari jl.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en heb in 2014 mijn master Manuele Therapie afgerond. Ik heb in de afgelopen jaren in Amersfoort en in Putten gewerkt en mezelf als therapeut verder verdiept op het gebied van schouderproblematiek, echografie en dry needling. Deze aandachtsgebieden zal ik ook bij Aktiefysio blijven behandelen.

Ik woon in Amersfoort, samen met mijn vriendin en mijn twee kinderen van 6 en 3 jaar oud. Voetbal was mijn grootste hobby, maar hier ben ik een paar jaar geleden mee gestopt toen het wat drukker werd met werk en thuis. Verder houd ik van lezen, lekker eten en breng ik graag tijd door met mijn gezin. In het weekend kunt u me ook tegenkomen in Dierenpark Amersfoort waar we al jaren een abonnement hebben.

Ik ben heel blij dat ik onderdeel van dit superleuke team ben geworden en ik kijk er heel erg naar uit u te mogen helpen als ik iets voor u betekenen kan.

Groet,

Erik

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: