Aktiefysio nieuws

Medisch Training Centrum nieuws

20-12-2023

Onlangs hebben we onze oefenzaal van een update voorzien. Een aantal apparaten hebben plaatsgemaakt en we hebben met name meer ruimte gecreëerd voor oefeningen met losse gewichten, functionele oefeningen (zoals balansoefeningen) en creativiteit. 

Onze therapeuten zijn hier heel blij mee, maar wij vinden het uiteraard ook belangrijk dat onze abonnementhouders zich prettig voelen bij de nieuwe situatie. Om deze reden hebben we de afgelopen weken een korte enquête gehouden om de stemming te peilen. Hier is goed gehoor aan gegeven en we hebben ongeveer 50 enquêtes binnengehaald. Ontzettend bedankt voor al jullie tips en reacties!
Uit de enquête komt naar voren dat 2/3e de nieuwe situatie een verbetering vindt en 1/3e het geen verbetering vind. Wij zijn heel erg blij met deze respons!
Vanuit de groep die geen verbetering ervaarde zijn namelijk uitstekende tips en adviezen naar voren gekomen waar we zeker iets mee gaan doen. Deze tips gaan we de komende tijd binnen ons team bespreken en hierop volgt dan een verbeterplan voor onze oefenzaal.
Wij vinden het heel fijn om op deze manier samen met onze cliënten onze praktijk en dienstverlening te blijven verbeteren.

MTC Abonnementsprijzen 2024

Ook Aktiefysio ontkomt er niet aan om met de inflatie mee te gaan, daarom zullen de prijzen van de abonnementen die vanaf 2024 worden afgesloten met 4% stijgen. De nieuwe prijslijsten zijn binnenkort beschikbaar bij de balie.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: