Aktiefysio nieuws

Krachttraining - vitaal voor lichaamsfuncties!

23-06-2021

Wandelen, fietsen allemaal prima natuurlijk, maar we vergeten - vooral als we wat ouder worden - de krachttraining. Juist krachttraining is essentieel voor een goed functionerend lichaam. Met krachttraining stimuleer en onderhoud je vele lichaamsfuncties op een effectieve manier.

Krachttraining is dus in feite onmisbaar. Nu je dat weet, is de vraag hoe start ik nu? Het is heel belangrijk dat je goed en gedegen opbouwt. Onze fysiotherapeuten doen dat dagelijks en helpen veel mensen met het stimuleren en onderhouden van een gezond lichaam met behulp van krachttraining. We noemen dat FysioSport, lekker sporten onder leiding van de fysiotherapeut dus, helemaal op je eigen niveau.

Geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake. 

Trainen met gewichten verbetert: de houding, de botdichtheid, helpt bij gewichtscontrole en goed slapen en verlaagt het risico op chronische ziekten.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: