Aktiefysio nieuws

Iris stopt bij Aktiefysio

02-03-2023

Per 31 januari 2023 heb ik Aktiefysio helaas verlaten.

In 2017 ben ik hier begonnen als broekie net van school af. Na een reeks open sollicitaties wilde Willem mij toen der tijd op gesprek hebben. Alle collega’s vonden het idee van een oefentherapeut erbij goed, behalve René, die wilde graag bij het gesprek zitten om een vinger aan de pols te houden. Gelukkig vonden zowel Willem, René en ik het een geslaagd gesprek en mocht ik in december beginnen aan mijn eerste baan als oefentherapeut.

Oefentherapie was toen nog onbekend bij Aktiefysio waardoor ik met zeer weinig patiënten mijn agenda begon op te bouwen. Kenbaarheid in de wijk, onder de artsen, onder de collega’s, ik was er maar druk mee. Ik begon met heel wat MTC-uren om mijn agenda te vullen, en wat een leuke mensen heb ik mogen begeleiden in de oefenzaal.

De groei in het werk begon na twee jaar echt merkbaar te worden. Mijn agenda zat steeds voller en de samenwerking met de collega’s ging op en top.

Na ruim 5 jaar trouwe dienst heb ik besloten om dichterbij huis te gaan werken. Zoals de meeste wel weten woon ik op een heel fijn plekje in Ede, file is dus niet onbekend deze kant op. Dit is de reden dat ik deze keuze gemaakt heb.  

Ik heb een fijne werkplek gevonden in Lunteren, het dorp waar ik vandaan kom, waar ik sinds januari 2022 al voor 3 dagen werkzaam ben. Hier zal ik per 2023 full time gaan werken waardoor ik Aktiefysio ga verlaten.

Aktiefysio is voor mij een plek waar kansen gegeven zijn. Ik heb hier als beginnend professional veel mogen leren van mijn collega’s en door ervaring op te doen. Daarnaast heb ik kansen gekregen om mij bij te scholen tot Parkinsontherapeut, slaapoefentherapeut en nu bijna als geriatrisch oefentherapeut. Los van dit alles is Aktiefysio een plek waar ik veel gelachen heb en ontzettend veel plezier heb gehad. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt en zal ook met een warm hart altijd terug kijken op de tijd die ik hier doorgebracht heb.

Ik wil iedereen graag bedanken voor de leuke, fijne tijd bij Aktiefysio!

Groetjes,
Iris

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: