Aktiefysio nieuws

Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)

21-12-2023

In januari 2023 zijn wij in samenwerking met diëtiste Jontine Mooyman het eerste GLI traject begonnen en hebben het afgesloten met veel succes!

Onze collega Felix heeft deze groep 6 maanden begeleid en laten zien wat de mogelijkheden op het gebied van bewegen en gezondheid zijn. Een aantal van hen zijn nu actief in ons trainingscentrum en anderen geven hier op een andere manier een positief vervolg aan. Jontine zal deze mensen verder begeleiden tot het einde van het traject.

In september is de tweede groep van start gegaan en begin februari 2024 zal er weer een nieuwe groep starten. Voor deze nieuwe groep is er nog plaats!

De GLI wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en wordt niet verrekend met het eigen risico. Dit traject is bedoeld voor mensen met een verhoogd risico op hart en vaatklachten en/of overgewicht. Wel is er een verwijzing van de huisarts nodig om aan dit traject te kunnen deelnemen.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: