Aktiefysio nieuws

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

14-12-2022

Vanaf Januari start Aktiefysio in samenwerking met Diëtist en Leefstijlcoach Jontine Mooyman met het aanbieden van het GLI “Slimmer” programma!!!

Gezond eten, ontspanning en voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk en maakt je minder kwetsbaar voor ziekten. Maar het blijkt in de praktijk best moeilijk om een gezonde leestijl na te streven.

Het GLI ‘SLIMMER’ programma is een twee jaar durend programma en helpt deelnemers met overgewicht en een verhoogd risico op type 2-diabetes en/of hart- en vaatziekten om gezamenlijk aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.

Met trots kunnen wij u mededelen dat we in januari beginnen met de begeleiding van de eerste groep deelnemers!

Na een positieve intake bij Jontine en Felix (fysiotherapeut en Gli-begeleider / coach) wordt gestart met periodieke coachende gesprekken, een half jaar éénmaal per week sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en mentale begeleiding op weg naar een gezonde(re) toekomst.

Deelname aan GLI ‘SLIMMER’ wordt volledig vergoed worden door de zorgverzekeraar. Het eigen risico van deelnemers wordt niet aangesproken. Om deel te kunnen nemen dient u verwezen te worden door uw huisarts.

Bent u boven de 18 jaar, valt u onder een profiel zoals hierboven beschreven en bent u gemotiveerd om aan de slag te gaan met uw gezondheid? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet om uw huisarts te bellen voor een verwijzing!

Wij hopen u binnenkort bij ons te kunnen verwelkomen!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: