Aktiefysio nieuws

Even voorstellen…

21-12-2023

Irene Rasch

Sommigen zullen mij misschien nog herkennen: Nadat ik in juli 2021 Aktiefysio heb verlaten, ben ik nu terug om in te vallen tijdens afwezigheid van een collega. 

Mijn naam is Irene Rasch, fysiotherapeut sinds 2010 en Sportfysiotherapeut sinds 2017. In de jaren van afwezigheid heb ik mij gespecialiseerd in langdurige pijn- en vermoeidheidsklachten en heb ik ervaring opgedaan in de specialistische gezondheidszorg. Met als kers op de taart: een diploma als Psychosomatisch fysiotherapeut!

Als psychosomatisch fysiotherapeut behandel ik mensen die klachten hebben door of naast een psychisch probleem. Dat kan bijvoorbeeld hyperventilatie, overspanning of burn-out zijn, maar ook naast depressie, angst/paniek of traumatische ervaringen kan ik helpen met begrip en omgaan met de (lichamelijke) klachten of de behandeling van een andere (psycho)therapeut te ondersteunen.

Het allermooiste vind ik nu om de sport-en psychosomatisch fysiotherapie te combineren!  Denkt bijvoorbeeld aan terugkerende of niet helende blessures, niet vorderen met je trainingsdoelstellingen of de balans tussen inspanning en rust zoek zijn. 

Ik zal aanwezig zijn op de donderdagmiddag en -avond. 

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: