Aktiefysio nieuws

Even aan u voorstellen onze stagiair ...

14-09-2022

Hoi! Ik ben Tom Erdmann en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Loosdrecht en ik ben vierdejaars student Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik ga tot eind januari 2023 elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag hier bij Aktiefysio stage lopen.

Ik heb voor de studie Fysiotherapie gekozen omdat ik het menselijk lichaam altijd heel interessant vond en ik er graag meer over wilde leren. Daarnaast vind ik het leuk om anderen te helpen en advies te geven over hoe ze optimaal kunnen bewegen. Zelf ben ik erg geïnteresseerd in sportblessures in de heup, knie en enkelregio. Vandaar dat ik de minor onderste extremiteit en wervelkolom heb gevolgd.

Naast mijn studie sport ik heel graag. Ik voetbal meerdere keren per week en ik doe af en toe aan hardlopen. Verder spreek ik graag met vrienden af om te sporten of om gezellig een drankje te doen. In mijn vrije tijd luister ik ook veel muziek.

Ik hoop dat ik het komende half jaar veel ervaring op kan doen en veel nieuwe dingen kan leren. Spreek mij gerust aan als u vragen heeft of als u iets kwijt wilt!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: