Aktiefysio nieuws

De nieuwe coronaregels

28-02-2022

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 is de laatste stap van de landelijke versoepelingen in verband met corona in gegaan. Ook bij Aktiefysio geeft dit wat veranderingen. Graag stellen we u op de hoogte van de aanpassingen binnen de praktijk.

Het is vanaf heden niet meer verplicht een mondkapje te dragen in de wachtkamer, tijdens het sporten of tijdens de behandeling. Het is uiteraard wel bespreekbaar deze toch te dragen. Mocht u zich er prettig bij voelen dat zowel u als de behandeld fysiotherapeut een mondkapje draagt geef dit dan aan.

Voor de FysioFitness blijven we u vragen een afspraak te maken om te komen trainen. Dit zorgt er voor dat we de drukte kunnen reguleren, zodat u prettig kan blijven sporten. Daarnaast willen we u vanwege de hygiëne vragen in de oefenzaal nog steeds gebruik te maken van de desinfectie materialen. De 1.5 meter regel komt te vervallen waardoor u weer gebruik kunt maken van alle apparatuur.

Mocht u nog vragen hebben stel ze gerust aan onze baliemedewerkster of uw behandeld fysiotherapeut.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: