Aktiefysio nieuws

De nieuwe Alexiatunnel bij de Oosterengweg is open

10-08-2022

Afgelopen zaterdag 6 augustus is de Alexiatunnel bij de Oosterengweg in Hilversum geopend. Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen nu vlot en veilig onder het spoor door en er ontstaat ruimte voor de nieuwe HOV-busverbinding tussen Huizen en Hilversum. 

Afgelopen zaterdag 6 augustus is de Alexiatunnel bij de Oosterengweg in Hilversum geopend. Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen nu vlot en veilig onder het spoor door en er ontstaat ruimte voor de nieuwe HOV-busverbinding tussen Huizen en Hilversum. De bouw van deze eerste dubbellaagse spooronderdoorgang van Nederland heeft bijna 2,5 jaar geduurd. Deze tijd is nodig geweest vanwege de technische complexiteit door het bouwen op diepte in een drukke omgeving, zeer dichtbij woningen. Door de opening van de nieuwe tunnel is de spoorwegovergang die bij de mussenstraat gecreëerd was weer afgesloten.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: