Aktiefysio nieuws

Bedrijfsuitje zaterdag 4 november

09-11-2023

Afgelopen zaterdag stond er weer een Aktiefysio bedrijfsuitje op het programma. Het was de bedoeling om ons per fiets tussen de verschillende activiteiten te verplaatsen, maar het weer liet ons in dat opzicht in de steek en dus kozen we voor de auto.

Na een heerlijk bakje koffie met een Dudok gebakje van banketbakkerij van de Burgt op de praktijk, gingen we naar het Raadhuis van Hilversum, alwaar we een rondleiding kregen. Zo zijn we wat meer te weten gekomen over Dudok en hebben we ons mooie Raadhuis van alle kanten kunnen bezichtigen. De rondleider had het programma zo gemaakt, dat we nog voor de regen de toren konden bezichtigen en van het mooie uitzicht konden genieten.

Na de rondleiding zijn we pannenkoeken gaan eten bij Wildenburg in Baarn, een echte aanrader!

Na deze heerlijke lunch zijn we naar de Avonturenfabriek in Loosdrecht gegaan, om onze bowling kwaliteiten aan elkaar te laten zien. Het was een ware strijd, maar Stefan Barmentloo won met overmacht deze match en Ivana ging er met de troostprijs vandoor.

Na de bowling stond er een workshop Cajon bij Drumschool Jeroen in Kerkelanden op de planning. Een zeer leuke ervaring hoe je muziek kunt maken op een kist. Aan ritmegevoel was er geen gebrek.

En als laatste mochten we aanschuiven bij ’t Zusje, waar we de avond afsloten met een gezellig etentje.

Kortom, het was een zeer geslaagde dag!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: