Aktiefysio nieuws

Afscheidscadeau voor Willem en Annemarie, een initiatief vanuit een dankbare patiënt

08-08-2022

Zoals u heeft kunnen lezen in de Aktiefysio zomernieuwsbrief van 5 juli jl. wordt er op 23 september as. van 16-18 uur een afscheidsreceptie voor Willem en Annemarie georganiseerd. Wellicht vindt u het leuk om hen iets aan te bieden. 

Zoals u heeft kunnen lezen in de Aktiefysio zomernieuwsbrief van 5 juli jl. wordt er op 23 september as. van 16-18 uur een afscheidsreceptie voor Willem en Annemarie georganiseerd. Wellicht vindt u het leuk om hen iets aan te bieden. U kunt natuurlijk zelf iets meenemen: een bloemetje, fles of doos bonbons. Maar u kunt ook geld in een envelop doen, met een tip erbij waaraan ze het eventueel kunnen besteden. Bijvoorbeeld een concert, een bezoek aan een stad(je) of museum, een schilderij, of een etentje ..  U kunt er dan bij schrijven vanwaar de reden waarom u dat een leuke bestemming vindt. U kunt er ook eventueel apart een kaart bij doen mocht u dat leuk vinden.

Vanaf maandag 12 september staat er een melkbus in de hal bij Aktiefysio waar u de envelop in kunt deponeren. Deze bus wordt iedere dag geleegd en staat er alleen tijdens openingstijden van de balie. De openingstijden van de balie zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 16.00.  

Tijdens de afscheidsreceptie worden de enveloppen en kaarten dan aangeboden aan Willem en Annemarie.

 Dit leuke idee is een initiatief vanuit een dankbare patiënt, cliënt en fitnesser. Haar naam is bekend bij Annette en Erik.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: