Aktiefysio nieuws

Willem van Rooij 30 jaar prakijkeigenaar!

10 juni 2020

Vanwege de Coronacrisis is dit nieuws op de achtergrond geraakt, maar op 1 maart was Willem van Rooij 30 jaar prakijkeigenaar!

Willem begon 1 maart 1990 op de Alexanderlaan alwaar hij een kleine praktijk voor fysiotherapie had over genomen van mevrouw Fidder, onder de naam W. van Rooij Fysiotherapie.

Na 6 jaar groeide de praktijk uit zijn vel en verhuisde naar de Oude Amersfoortseweg 20A. De praktijk bestond inmiddels uit drie therapeuten en in het nieuwe pand ging hij samen werken met drie andere therapeuten. Aktiefysio was geboren! Van die fusie werkt, naast Willem, alleen Astrid Leurs nu nog bij ons!

Het bijzondere aan ons nieuwe pand was een grote oefenzaal van 75 m2 met veel revalidatie apparatuur en waar ook de eerste fysio fitness abonnementen werden afgesloten. Een combinatie die tot op de dag van vandaag zeer succesvol blijkt.

De praktijk bleef groeien met inmiddels acht therapeuten waardoor er in 2010 opnieuw een nieuw pand werd betrokken ditmaal aan de Oude Amersfoortseweg 152. Een prachtig nieuw en modern pand van 450 m2 met een oefen zaal van 150 m2 en 8 behandelkamers met een ruime lichte entree. Verder verhuisde Verloskundigen praktijk Aanvang ook naar ons nieuwe pand en Diëtiste Carien Landweer ,welke inmiddels is vervangen door Pien Braakhuis van Diëtisten praktijk het IJttje.

Inmiddels werken we al weer bijna 10 jaar met zeer veel plezier in dit pand en werken er inmiddels 10 fysiotherapeuten en een Mensendieck therapeut samen met onze receptionistes Saskia en Annemarie.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: