Aktiefysio Nieuws

Week van de Valpreventie & data Valtechniek cursus gewijzigd

De eerste week van oktober is de Week van de Valpreventie! Ook Aktiefysio doet hieraan mee. Op maandag 30 september en donderdag 4 oktober tussen 13:30 uur en 15:00 uur kunt u zich laten testen op uw balans en kracht. Zo kunt u inzicht krijgen of u een verhoogd valrisico heeft.
Ook zal elke dag een artikel verschijnen op de Facebook pagina van Aktiefysio in het thema van Valpreventie. Houdt de Facebook dus goed in de gaten!
In oktober geeft Aktiefysio een nieuwe cursus Valtechniek. In deze cursus zal de techniek van het veilig vallen en opstaan doorgenomen worden onder begeleiding van Astrid Leurs en Irene Rasch.
In een eerder bericht hebben wij deze cursus aangekondigd, maar de data zijn aangepast. De nieuwe cursusdata zijn op woensdag 9, 16 en 23 oktober van 19.00 – 20.30 in de gymzaal van het Alberdink Thijm College.
Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze cursus. U kunt uzelf aanmelden als u ouder bent dan 55 jaar bent en angstig of onzeker bent om te vallen. Of als u op de Valrisicotest op een verhoogd valrisico uitkomt. In dat geval is het ook verstandig om een Valanalyse af te laten nemen. U kunt u aanmelden voor de Valanalyse of Valtechniek Cursus bij de balie, telefonisch of via digitaal via de website of e-mail.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: