Aktiefysio nieuws

Uitzonderlijke gevallen

20 april 2020

In zeer uitzonderlijke gevallen kan er face to face behandeld worden. Dit dient medisch noodzakelijk te zijn en alleen op vverwijzing van de huisarts of behandelend arts.
In eerste instantie zal het contact met uw fysiotherapie op afstand gebeuren middels een telefonische gesprek. In dit gesprek wordt de medische noodzaak in kaart gebracht en het te volgen beleid bepaald.
Indien de fysiotherapie niet uitgesteld kan worden dan wordt er gekeken of fysiotherapie op afstand mogelijk is. Is dit niet het geval dan wordt er een triage voor Corona Risico uitgevoerd. In deze triage wordt gekeken naar symptomen (van de symptomenlijst van de RIVM).

Vervolgens wordt gekeken waar er behandeld kan worden: thuis, op de praktijk of op een speciale, ingerichte locatie voor Coronagevallen. Er dient dan gebruik te worden gemaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen. Indien deze beschikbaar zijn dan is een face-to-face behandeling mogelijk. Ook in dat geval zal de 1,5 meter regel zoveel als mogelijk gerespecteerd worden.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: