Aktiefysio Nieuws

Sportmassage bij Aktiefysio

Vanaf heden kunt u bij Aktiefysio ook terecht voor sportmassage. Dit wordt verzorgd door gecertificeerd sportmasseur en Mensendieck therapeut Iris van den Brink.

Een sportmassage is een massage ter bevordering van de doorbloeding van de spieren. Wanneer een spier gespannen is, bijvoorbeeld na een training , blijven er afvalstoffen in het spierstelsel achter. Een sportmassage bevorderd de afvoer van deze afvalstoffen, waardoor spierherstel sneller optreedt.

Spanning van een spier kan ook ontstaan door het (langdurig) aanhouden van een bepaalde houding, spanning- en stressklachten, een ongunstig beweegpatroon, een zwaar beroep etc. Ook met deze oorzaken kunt u terecht bij een sportmasseur.

Sportmassages kunnen ook worden gebruikt ter voorkoming van blessures, of als voorbereiding op een wedstrijd of toernooi.

Bij een sportmassage wordt een afwisseling gemaakt tussen rustige handgrepen en stevige handgrepen. Stevige handgrepen worden gebruikt om bindweefsel los te maken of knopen te verminderen. Rustige handgrepen worden gebruikt om de spieren hierop voor te bereiden en achteraf weer te herstellen.

Duur: 30 minuten
Locatie: Oude Amersfoortseweg 152 in Hilversum
Prijs: 30 euro

U kunt voor een sportmassage terecht op maandag en woensdag.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: