Aktiefysio Nieuws

Schoudernetwerk Congres 2019

Op vrijdag 13 december 2019 zijn onze schouderspecialisten, sportfysiotherapeut Irene Rasch en Manueel- en Orofaciaal Therapeut Edwin Donker, 2013 naar het tweejaarlijkse congres van het SchouderNetwerk Nederland geweest. Het congres was een Europese samenwerking tussen fysiotherapeutische- en orthopedische netwerken, namelijk: SchouderNetwerk Nederland, EUSSER en SchouderNetwerk Vlaanderen.

Dit jaar stond het congres in het teken van shoulder&brain. Er werden interessante lezingen gegeven, zoals de invloed van chronische pijn op schouderklachten. Maar ook de invloed van hersen brekende oefeningen op het herstel van de schouder en de invloed van gedachten en emoties op schouderklachten.

Sinds 2013 is Aktiefysio betrokken geweest bij het tot stand komen van schoudernetwerk Gooi en Eemland, vallend onder Schoudernetwerk Nederland. Dit netwerk is opgezet om een goede samenwerking en behandeling tussen orthopeden en fysiotherapeuten bij schouderklachten te krijgen.

U kunt bij ons terecht met schouderklachten, ook als deze al eerder door een fysiotherapeut behandeld zijn. De fysiotherapeuten aangesloten bij het Schoudernetwerk hebben een gespecialiseerde aanpak en zullen daardoor uw schouderklachten anders behandelen dan u mogelijk eerder heeft gehad.
Ook kunt u terecht als u geopereerd bent aan uw schouder of als dit nog moet gaan gebeuren.

Therapeuten van Schoudernetwerk Nederland werken volgens erkende protocollen behorend bij uw specifieke schouderoperatie en zijn tot stand gekomen middels samenwerking tussen Orthopeden en fysiotherapeuten en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: