Aktiefysio nieuws

Revalideren na Corona bij Aktiefysio

08 december 2020

Het is niet bij iedereen bekend, zoals bij (huis)artsen en ex-Corona patiënten, maar fysiotherapie kan een hele grote bijdrage leveren bij het herstel van restklachten na besmetting met het Corona-virus.

Wanneer u Corona heeft gehad, en niet op de IC heeft gelegen, en u nog steeds problemen ervaart zoals: vermoeidheid, kortademigheid en krachtsverlies dan kunt u bij fysiotherapeuten in de eerste lijn (particuliere praktijken, dus geen ziekenhuis of revalidatiecentrum) terecht om te herstellen. De fysiotherapeut kan u helpen met het verbeteren van algemene fitheid, kortademigheid, kracht, balans en coördinatie, omgang met de klachten, verminderen van stress en verbeteren van zelfvertrouwen en energie.

U kunt bij ons terecht bij Astrid Leurs en Willem van Rooij, onze fysiotherapeuten die ervaring hebben met (complexe)longproblematiek.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: