Aktiefysio Nieuws

Nieuwe stagiair bij Aktiefysio

Mogelijk heeft u al kennis gemaakt met Shivantika Srivastava, zij is de nieuwe stagiare bij Aktiefysio.

In dit bericht zal Shivantika, of Shivi haarzelf voorstellen:

Hallo , Ik ben Shivantika Srivastava, of Shivi, 32 jaar, fysiotherapeut en yoga docent uit India. Ik zal tot en met januari 2020 van maandag t/m donderdag stage lopen bij  Aktiefysio als onderdeel van mijn beroepsopleiding bij de Hogeschool Utrecht.

Zelf vind ik het leuk om mensen te ontmoeten, hun pijn te begrijpen, de oorzaak te identificeren en oplossingen te geven om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Persoonlijke aandacht vind ik erg waardevol voor een effectieve behandeling.

Ik geloof dat ik mijn vaardigheden en kennis kan uitbreiden binnen de Nederlandse fysiotherapie, zodat ik efficiënt kan integreren.

Gedurende mijn carrière als fysiotherapeut in India, heb ik mijn ervaring opgedaan binnen sportscholen, orthopedische klinieken en ik heb gewerkt met kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

In Nederland heb ik 1 jaar vrijwilligerswerk gedaan als gymdocent voor ouderen via de "Evean zorg" in Zaandam.

Zelf ben ik sportief: ik doe graag aan yoga en geef zelf ook les. Fietsen vind ik erg leuk en ik ben actief als begeleider bij de "Scouting Vasanta" in Huizen.

Ik houd van reizen, verschillende culturen leren kennen en koken. Ik woon sinds 2 jaar met mijn man en kind in Hilversum Oost. Je zult mij de komende tijd vast zien rondlopen dan wel spreken!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: