Aktiefysio Nieuws

Nieuwe Medior stagiair:
Dianthe Meij

Bij Aktiefysio is er een nieuwe medior stagiair begonnen. Dianthe zal tot juli 2020 bij ons stage lopen. Ze wordt begeleid door Edwin Donker & René Tossaint.
Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Mijn naam is Dianthe Meij, 23 jaar en vierdejaars student Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Ik zal tot en met juni 2020 op de dinsdag, donderdag en vrijdag stage lopen bij Aktiefysio.

Ik heb gekozen voor de studie fysiotherapie omdat ik erg geïnteresseerd ben in het bewegen van het menselijk lichaam en hoe dit precies tot stand komt. Ook sprak het mij aan om mensen te helpen een beter bewegingspatroon te krijgen in hun dagelijks leven. Kinderfysiotherapie of Sportfysiotherapie spreekt mij erg aan en ik zou na afronding van de studie ook zeker nog door willen studeren.

Naast de studie ben ik actief in de paardenspringsport en ben ik een fanatieke kitesurfer. Ik ga dagelijks na de stage trainen met mijn paard voor de wedstrijden, en als het waait ben ik op het water te vinden.

Bij mijn studentenvereniging ben ik van plan om ook kiteles te gaan geven aan mede studenten, omdat ik onlangs mijn officiële diploma voor kitesurf-instructeur heb behaald.

U zult mij de komende tijd vaak zien rondlopen en hopelijk ook spreken!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: