Aktiefysio Nieuws

Nieuwe Junior stagiair:
Jasper Tieleman

Bij Aktiefysio is er een nieuwe junior stagiair begonnen. Jasper zal tot half april 2020 bij ons stage lopen. Hij wordt begeleid door Stefan Barmentloo en Irene Rasch. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

Hallo, mijn naam is Jasper Tieleman en ik ben 20 jaar, oorspronkelijk kom ik uit Sint Kruis, een klein dorpje in West-Zeeuws Vlaanderen maar studeer inmiddels alweer 2 jaar fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben nu in mijn tweede jaar en mag de Junior stage van 10 weken lopen bij Aktiefysio. Tot en met half april ben ik aanwezig op de dinsdag middag, woensdag ochtend en donderdag de hele dag.

De opleiding fysiotherapie vind ik enorm leuk en hoop hier zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen.

Na mijn opleiding lijkt het mij leuk om nog een specialisatie te doen, alleen ben ik er nog niet over uit welke. Gelukkig kan ik hier met een hele hoop verschillende aspecten van het mooie vak als fysiotherapeut zien.

Zelf vind ik het ook erg leuk om te sporten. Tot 2 jaar geleden heb ik altijd gevoetbald maar sinds dit jaar ben ik 6 keer per week in een roeiboot te vinden op de wateren van Utrecht. Dit vind ik hartstikke leuk om te doen samen met mijn ploeggenoten.

In de weekenden vind ik het heerlijk om terug thuis in Zeeland op het strand te lopen of te werken op de camping van mijn ouders.

Ik zal u de komende weken vast zien, spreken en hopelijk helpen.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: