Aktiefysio Nieuws

Nieuwe collega: Stefan Barmentloo

Stefan Barmentloo is de nieuwe collega bij Aktiefysio! Hij is op 24 september 2019 gestart als fysiotherapeut, maar mogelijk kent u hem nog van zijn stageperiode in 2018.

Stefan is in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut met een minor in onderste extremiteit. Daarvoor heeft hij de opleiding Sport en Bewegen gedaan.

Naast zijn werkzaamheden bij Aktiefysio werkt Stefan ook bij The Bootcamp Club (TBCC) als trainer en zelf is hij actief in de crossfit.

Stefan zal werkzaam zijn op dinsdag tot en met vrijdag op de Oude Amersfoortseweg 152 en op dinsdagavond zal hij het MTC begeleiden.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij nu twee Stefans in het team hebben. Let op dat u zich niet verward tussen Stefan Barmentloo en Stefan Faay (manueel therapeut die voornamelijk bij de Basic Fit werkzaam is) bij het maken van een afspraak en vraag voor de zekerheid de locatie van de afspraak na.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: