Aktiefysio Nieuws

Medisch Trainings Centrum

Wist u dat Aktiefysio ook fitness abonnementen heeft? Onze oefenzaal is niet alleen toegankelijk voor onze klanten die fysiotherapie hebben, maar ook voor mensen die willen sporten.

Mocht u een aandoening hebben (zoals hartklachten, overgewicht, diabetes) en willen sporten dan bieden wij per dag een aantal uur aan die onder supervisie van een fysiotherapeut zijn.

Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten goed te begeleiden, zal altijd een eerste afspraak gemaakt worden waarin er een algemeen fitheidsprofiel wordt gemaakt. Aan de hand van deze testen en metingen hebben wij een goed inzicht van uw huidige fitheid en zullen we daar een trainingsprogramma op maat voor u maken.

Om uw trainingsdoelen te monitoren, adviseren wij om regelmatig deze meting te herhalen.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over onze sportmogelijkheden, neem een kijkje op onze website (link: https://www.aktiefysio.nl/fysiofitness/) of neem contact met ons op.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: