Aktiefysio Nieuws

Gratis inloopspreekuur bij Aktiefysio

Wist u dat Aktiefysio een gratis inloopspreekuur heeft? Niet alleen bij de huisarts kunt u terecht voor een korte vraag over uw klachten, maar ook bij uw fysiotherapeut!

Wat is het inloopspreekuur? Op dit spreekuur kunt u uw klachten bespreken en de fysiotherapeut zal bepalen of u voor deze klachten bij de fysiotherapeut op het juiste adres bent, of dat dat niet nodig is. Indien de fysiotherapeut denkt dat de klacht te complex is of niet met de bewegende onderdelen van het lichaam te maken heeft dan zal u waarschijnlijk het advies krijgen om naar de huisarts te gaan.

Wanneer is het inloopspreekuur voor u? Als u klachten heeft bij bewegen, sporten of uitvoeren van uw werk wat gerelateerd is aan het bewegende gedeelte van uw lichaam. Wanneer u twijfelt of u naar de fysiotherapeut of dokter zal gaan voor uw klachten. Of wanneer u twijfelt of uw klachten aan de helende hand zijn, of juist het idee heeft dat dit niet het geval is.

Het inloopspreekuur is op maandag en donderdag van 8:30 uur tot 9:30 uur op de Oude Amersfoortseweg 152. En op de locatie in Basic Fit op woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Als u komt voor het inloopspreekuur, wilt u zich dan melden bij de balie? Dan kunnen wij rekening met u houden en mogelijk ook vertellen hoeveel wachtenden er voor u zijn

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: