Aktiefysio Nieuws

Emma stopt bij Aktiefysio

 Voor sommigen komt dit niet geheel als een verrassing: onze collega Emma Wiebes stopt bij Aktiefysio!

Begin 2014 liep Emma voor het eerst de praktijk binnen. Zij begon toen als stagiair en had al snel iedereen overtuigd dat zij een aanwinst zou zijn voor het team. Na het afronden van haar stage, maar nog druk bezig met haar opleiding tot fysiotherapeut, is zij begonnen met werken voor Aktiefysio op de zaterdag als medisch instructeur. Direct na het behalen van haar diploma is zij aan de slag gegaan als fysiotherapeut en kwaliteitsmedewerker en heeft zij het team ondersteund met alle vernieuwingen in de jaren die volgden.

Menig cliënt had al vernomen dat het Emma’s passie was om buiten in de natuur te zijn en zo droomde ze erover om naar de bergen te verhuizen. Na hard werken om de juiste papieren rond te krijgen en veel geduld wordt deze droom eindelijk werkelijkheid: Emma gaat naar Canada! Dit betekent helaas ook dat zij het team van Aktiefysio zal verlaten.

Tot 20 september is Emma nog werkzaam bij ons. We wensen haar ontzettend veel geluk en succes toe in het najagen van haar dromen!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: