Aktiefysio nieuws

Coronacrisis update

30 maart 2020

Geachte klanten van Aktiefysio,

Wat zijn we in de afgelopen weken in een stroomversnelling gekomen. Wie had kunnen bedenken dat een virus , dat hier ver vandaan begon, binnen zo korte tijd zulke ingrijpende consequenties voor ons allemaal heeft.

Ons Trainingscentrum moest vorige week al, op last van de overheid, gesloten worden en sinds afgelopen dinsdag is ook de praktijk voor fysiotherapie gesloten. Fysieke één op één behandelingen waren niet langer verantwoord voor uw en onze gezondheid.

Gezond blijven is natuurlijk het belangrijkste. We weten allemaal dat we afstand van elkaar moeten houden en de aanwijzingen van onze gezondheidsautoriteiten moeten volgen. We moeten ons allemaal concentreren op ons welzijn.

Wij kunnen u daarbij van dienst zijn middels online versturen van oefeningen, beweegprogramma’s en adviezen, toegespitst op uw wensen en klachten. In een ander bericht van deze nieuwsbrief gaan wij daar meer in detail op in.

Wij zijn op kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen op 035-6230540 en info@aktiefysio.nl. Alle therapeuten zijn op hun normale werkdagen beschikbaar voor telefonisch consult of eHealth. U kunt op onze site alle mailadressen van de therapeuten vinden: www.aktiefysio.nl

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid betreffende de continuering van uw behandeling of training. Wij hopen dat u gebruik maakt van de online mogelijkheden welke tot onze beschikking staan. Op deze manier kunt u thuis dan toch aan uw gezondheid en fitheid blijven werken.

We moeten op dit moment sterk zijn en wachten op betere tijden. Corona zal weer verdwijnen. Wanneer is nog onzeker maar zodra het licht weer op groen staat zullen wij er, ook fysiek, weer voor u zijn. Maar op dit moment moeten we er vooral voor elkaar zijn in huiselijke kring.

Denk ook eens aan de mensen die momenteel alleen zijn en niet of weinig familie of kennissen hebben. Een telefoontje, een kaartje of online contact is zo eenvoudig en doet zo veel goeds. Ik merk aan mijn moeder, die momenteel geen bezoek mag ontvangen, hoe blij zij is wanneer ik haar bel en even de dag met haar doorneem.

Blijf gezond!

Namens het hele team van Aktiefysio, Willem van Rooij

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: