Aktiefysio nieuws

Corona maatregelen met ingang van 1 december 2020

Het team van Aktiefysio wil u ontzettend bedanken voor alle medewerking met het handhaven van de Corona-maatregelen! Wij zijn ontzettend blij dat u, net als wij, de maatregelen serieus neemt om het Corona-virus te stoppen. Denk daarbij aan uw medewerking bij het desinfecteren van uw handen bij binnenkomst, een mondkapje dragen bij binnenkomst van ons pand, het meenemen van uw eigen (bad)handdoek en dat u thuis blijft bij verkoudheidsklachten.

Vanaf 1 december is het in alle openbare binnenruimtes verplicht om een mondkapje te dragen. Het team van Aktiefysio vroeg u reeds om bij binnentreden van het pand een mondkapje te dragen en deze tijdens de (kamer) behandeling op te houden. Deze regels zijn nog steeds geldig. Meer over de mondkapjesplicht op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/11/19/mondkapje-verplicht-vanaf-1-december 

Daarnaast doet ons team zijn best om alles zo veilig mogelijk te houden: Wij dragen ten alle tijden een mondkapje, wij desinfecteren de behandelkamers bij wisseling van klant/patiënt, een aantal collega’s werken op andere tijdstippen (kwart over en kwart voor) en we laten een aangepast aantal mensen toe in de oefenzaal.

Nogmaals onze dank voor uw medewerking!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: