Aktiefysio Nieuws

Centraal Neurologische Aandoeningen specialisatie

Onze fysiotherapeut Ivana Lingen is gespecialiseerd in het behandelen van Centraal Neurologische Aandoeningen (CNA). Onder CNA valt bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, MS maar ook dementie.

Ivana gaat samen met u een behandeling opstarten die de zichtbare maar ook onzichtbare gevolgen van deze aandoeningen aanpakken.

Soms zijn er naast lichamelijke klachten ook “onduidelijke” klachten als weinig motivatie om een actief leven te hebben, maar ook kan een probleem met de concentratie erg vervelend zijn. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de dingen die u graag in het dagelijks leven wilt doen lastiger uit te voeren zijn.

Ivana zal u volgens de laatste wetenschappelijke inzichten behandelen, maar ook naar uw persoonlijke situatie kijken zodat u de juiste zorg krijgt die u verdient.

Bent u of kent u iemand met een hersenbloeding/infarct, MS of dementie, en wilt u weten wat Ivana voor u/diegene kan betekenen. Maak een afspraak via 035-6230540 of stuur een mail naar info@aktiefysio.nl

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: