Aktiefysio nieuws

Aktiefysio zeer actief

20 april 2020

Hoewel wij de deuren niet fysiek kunnen openen tot in ieder geval 28 april, zijn wij achter de helaas gesloten deur hard aan het werk!
Alle collega’s van Aktiefysio doen, waar mogelijk, werkzaamheden aan de praktijk die zij normaal gesproken nooit doen.
De kleedkamers zijn geschilderd, de douches opnieuw gekit en de bankjes weer als nieuw gemaakt. Verder zijn deuren en kozijnen waar nodig weer mooi geschilderd en is onze personeelsruime nog gezelliger gemaakt met mooie nieuwe verlichting.
Bij onze vestiging bij Basic Fit zijn wij nog beter te vinden middels nieuwe bordjes, een rollup banner en posters en flyers hoe u gebruik kunt maken van onze gratis inloopspreekuren
Verder doen de fysiotherapeuten de nodige administratieve taken en proberen we zo veel als mogelijk met onze klanten en patienten in contact te blijven.
Natuurlijk is dit Corona-proof: middels mailen, bellen , videobellen en online oefenschema’s proberen wij u in beweging te houden en van adviezen te voorzien in deze bijzondere tijden.

In deze (extra) nieuwsbrief zullen wij ingaan op de mogelijkheden die Aktiefysio biedt voor reeds bestaande fysiotherapie klanten, de medisch fitness klanten maar ook voor mensen die zich nieuw willen aanmelden.
Wij hopen u op deze manier nog steeds van service te kunnen zijn!
Wij zijn op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar 035-6230540 of 0616631479 (locatie Basic-Fit).

Mail: info@aktiefysio.nl

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: