Aktiefysio nieuws

Aktiefysio scoort 8,9!

10 juni 2020

In 2019 is Aktiefysio door 468 klanten beoordeeld en gemiddeld scoort Aktiefysio een 8,9! Wij zijn erg trots op dit cijfer en willen u graag laten weten hoe dit tot stand komt en wat dit cijfer betekend.

De klanten die ons beoordelen doen dit met een rapportcijfer van 1 tot 10. De ervaring over de fysiotherapeut wordt uitgevraagd. Wanneer alle data van alle fysiotherapeuten van Aktiefysio worden samengevoegd, dan krijgt men het praktijkgemiddelde.

Vervolgens wordt dit praktijkgemiddelde vergeleken met de landelijke benchmark. Wanneer een praktijk tot de top van Nederland behoort, ontvangt deze praktijk het certificaat ‘Praktijk met Zorg’. Ook heeft Aktiefysio de titel ‘Praktijk met Zorg’ ontvangen!

Om te weten of onze klanten tevreden zijn over de behandeling, de fysiotherapeut, het resultaat van de behandeling en waar mogelijkheid tot verbetering is willen wij u vragen om de vragenlijst die u bij het afsluiten van de behandeling per mail ontvangt in te vullen. Deze is, uiteraard, anoniem. Zo hopen wij ook voor 2020 een mooi rapportcijfer te ontvangen van u!

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: