Aktiefysio nieuws

Afsluiting spoorwegen Oosterengweg tot oktober 2021

10 juni 2020

De werkzaamheden in de bouw gaan gewoon door. Dat betekend dat vanaf 31-3-2020 de spoorwegen van de Oosterengweg gesloten zijn voor al het verkeer tot oktober 2021 in verband met het bouwen van de verkeerstunnel.

Voor voetgangers en fietsers is er een overgang ter hoogte van de Mussenstraat. Wanneer u deze neemt gaat u aan het einde naar rechts. Aktiefysio is dan zichtbaar en bereikbaar via een speciale oversteek van de Oosterengweg. Deze route is ongeveer 170 meter.

Met de auto zijn er twee mogelijkheden:

  1. U kunt uw auto parkeren op de Mussenstraat en de looproute, zoals hierboven beschreven, volgen naar Aktiefysio.
  2. U kunt omrijden via de Beatrixtunnel. Na de tunnel gaat u bij de stoplichten linksaf. Vervolgens driekwart op de rotonde bij theater Gooiland. U rijdt nu de Emmastraat op tot de stoplichten bij de kruising met de Utrechtseweg (bij het Tolhuis). Bij deze stoplichten gaat u linksaf de Sophialaan in. Aan het einde gaat u linksaf, vervolgens rechtsaf het spoor over. U bevindt zich nu op de Oude Amersfoortseweg. Na 300 meter bevindt Aktiefysio zich rechts op nummer 152 op de hoek met de Bontekoestraat tegenover de Kwik-Fit.

Als u slecht ter been bent kunt u aan uw huisarts vragen om een verwijzing voor fysiotherapie aan huis.

Fysio Hilversum: Bij AktieFysio begeleiden onze fysiotherapeuten u met veel persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. Dus bent u op zoek naar fysiotherapie in Hilversum ga dan naar Aktiefysio.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op.

Contact

Hoofdlocatie
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ  HILVERSUM
Telefoon:  035-623 0540

Dependance Basic-Fit Hilversum
Herenstraat 36 
1211 CC HILVERSUM 
Telefoon: 06-16631479

E-mail: info@aktiefysio.nl

Onderdeel van: