FysioFitness

Beweging is goed voor iedereen

Wij willen u helpen om weer in beweging te komen, want bewegen is goed voor iedereen. Ons doel is dat u fit en gezond uw dagelijks leven kunt leiden. Wat u ook doet en hoe oud u ook bent. Met behulp van onze trainingen  kunt u werken aan uw conditie en gezondheid.

 

Persoonlijke trainingskaart!

U traint bij AktieFysio op een gestructureerde manier, gebaseerd op een uitgebreide fitheidtest . Op basis van deze test en uw eigen wensen  krijgt u uw persoonlijke unieke trainingskaart welke wordt vorm gegeven door Health Software (www.healthsoftware.nl). 

Indien gewenst kunt u iedere drie maanden opnieuw een hertest laten doen om te bepalen of u uw trainingsdoelstellingen hebt gehaald. U krijgt daarna dan weer een nieuwe aangepaste trainingskaart.

 

Komt u bij ons met een blessure dan helpt één van onze fysiotherapeuten u graag zodat u zo snel mogelijk weer kunt gaan sporten.

 

Fysiofitness is geschikt voor u:

  • Als u last heeft van lichamelijke klachten: bijvoorbeeld pijn in rug, schouders, benen en gewrichten;
  • Na een operatie of ziekenhuisopname;
  • Na een blessure of ongeval;
  • Op verwijzing van de arts of specialist, bijvoorbeeld om hartklachten of problemen met uw luchtwegen in de toekomst te voorkomen;
  • Maar vooral ook als u uw conditie in een persoonlijke en plezierige sfeer, onder deskundige begeleiding, wilt verbeteren. Leeftijd speelt geen enkele rol.